I feel a gentleman

Τρείς λόγοι για να νιώσεις πιο gentleman απο ποτέ σε κάθε outfit που επιλέγεις για την καθημερινή σου και μή εξόρμηση!

 Τα "αντικείμενα"- fashion details που θα πρέπει να προσέξεις ή να προσθέσεις στο στύλ σου είναι σίγουρα μία γραβάτα,ένα ζευγάρι κομψά μανικετόκουμπα καθώς και μία νέα τάση που καθιερώθηκε κυρίως απο το εξωτερικό μία διακοσμητική καρφίτσα στο πέτο!

 Εκείνο το στοιχείο που κάνει εμάς τους άντρες ξεχωριστούς και προσεγμένους είναι και το στοιχείο της λιτότητας.Ο σωστός συνδυασμός είτε χρωματικά είτε γεωμετρικά παίζει το μεγαλύτερη ρόλο για ένα αντικείμενα ωραίο ντύσιμο.

 Έτσι προκύπτει το εξής : στο δίνω και ως συμβουλή 

1)βραχιολάκια και κοσμήματα σε ένα gentleman outfit περισσεύουν.

2)παπιγιόν άκρως κοσμικό σε κάποιες περιπτώσεις και αρκετά υπερβολικό σε κάποιες άλλες ( χρειάζεται μεγάλη " προσοχή "στην επιλογή και το συνδυασμό του ανάλογα φυσικά και την περίσταση ,για το λόγο αυτό επιλέγουμε κάτι πιο safe όπως μια γραβάτα.

3)χρωματικός συνδυασμός το Α και το Ω καθώς το ύφος που θέλουμε να δώσουμε βγαίνει κυρίως απο το χρώμα ( για παράδειγμα ένα πολύ επίσημο χρώμα είναι το μαύρο όπως και το άσπρο, σε total επιλογές πάντα) για αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις να μην κάνεις μονοχρωμίες με λάθος τονικά χρωματικούς συνδυασμούς.

 Με πολύ έξυπνους τρόπους και σχεδον χωρίς πολύ κόπο μπορεις να αποκτήσεις το πιο gentleman style!

 Αυτά που εγώ επέλεξα σήμερα να προσθέσω στο δικό μου outfit και να σου προτείνω είναι απο την υπέροχη συλλογή Sape & Honey τα οποία και θεώρησα άκρως στυλάτα και προσαρμόσιμα με την επιλογή μου.

 Μην ξεχνάς η κομψότητα είναι αναπόφευκτα προσόν . . . 

Have fun for all my besties . . 

New details from :

http://www.sapeandhoney.com