DIESEL B A D

 Μόλις δοκίμασα το νέο άρωμα της DIESEL με όνομα BAD και το felling ήταν άκρως αντίθετο με το όνομά του!

Το νέο άρωμα είναι ένας συνδιασμός μεταξύ του απολύτου ανδρισμού αλλά παράλληλα και αποπλανητικού χαρακτήρα.

Τόσο η εμφάνιση του όσο και η έντονη και άκρως  "κολάσιμη" μυρωδιά του σε προκαλούν να το δοκιμάσεις και να το εξερευνήσεις, καθώς η μορφή της συσκευασίας του αρώματος είναι μοναδική, τυλιγμένο σε μία τεχνοτροπία του δημιουργού Pochet du Courval , παρομοιάζοντας το με ένα δερμάτινο  ανδρικό biker.

Το DIESEL BAD είναι το πρώτο άρωμα που συνδυάζει συμφωνίες καπνού και χαβιαριού με στόχο την δημιουργία ενός εθιστικού,  παλλόμενου και ταυτόχρονα φρέσκου ξυλώδες αρώματος.

Η ιστορία του αρώματος αναφέρεται σε έναν άντρα ο οποίος είναι ταυτόχρονα και cool και κακός, μπορείς να τον κοιτάς, δεν μπορείς να τον αγγίζεις είναι ένα υγρό πύρ που καίει.

Είναι ένας άντρας που κάνει ότι θέλει και όποτε θέλει , έχει αυτοπεποίθηση και είναι απρόβλεπτος

Είναι εκείνος που δε θα απαντήσει πάντα όταν τον καλέσεις, είναι αφοπλιστικά ειλικρινής, του αρέσει η γρήγορη ταχύτητα και είναι ο καρδιοκατακτητής του γυναικείου φύλου.

 Το πρόσωπο του αρώματος είναι DIESEL BAD είναι ο ηθοποιός Boyd  Holdbrook.

Στην ταινία Diesel BAD, ο Boyd Holbrook υποδύεται έναν γόη. Ακαταμάχητος, ντυμένος με δερμάτινα, ο γοητευτικός επαναστάτης είναι έτοιμος να φιλήσει ένα κορίτσι. Λίγο πρίν την φιλήσει της λέει τι μπορεί να περιμένει από εκείνον, με αφοπλιστική ειλικρίνεια: 

- Θα κάνω την καρδιά σου να χτυπήσει

Ίσως και να ραγίσει

- Θα σε αγαπάω κάθε μέρα αλλά δεν θα είμαι εδώ κάθε μέρα

- Ποτέ δεν θα μάθεις που είμαι ή που μένω

- Δεν είμαι άγγελος

Τώρα ξέρεις